Pandispan

de Catalinaflorea in Prajituri, 28 Mar 2015 | 6747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 300 g faina
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • praf de copt
  • cacao
  • coaja de portocala
  • nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan:

Se separa galbenusurile de albusuri; galbenusurile se bat cu mai mult de jumatate din zahar si cu coaja de portocala pana devin cremose si isi schimba culoarea, albusurile se bat cu un praf de sare si restul zaharului pana devin sticloase si nu cad din castron. In galbenusuri se adauga albusurile cate putin amestecand de sus in jos, apoi faina cu grija sa nu se lase compozitia, praful de copt, apa si uleiul.

Aranjam aluatul in tava de copt si lasam putin in care punem o lingura de cacao, orzo sau ciocolata calda si ornam; la sfarsit punem nuca.

Se da la cuptor pentru 35 minute la 170 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]