Palariuta Galbena

de epurasha2bb in Porc, 11 Mar 2010 | 4075 vizualizari

 

am combinat ideea de la Ana cu cea de la Dragos si cu a mea si a iesit ce vedeti:)

 

INGREDIENTE

  • pt.idee:
  • 1 zambet pe buze
  • pt.mamaliga:
  • apa,
  • sare,
  • malai,
  • putin unt sau ulei.
  • pt.umplutura:
  • 1 ceapa,
  • 4 graunti usturoi,
  • 1 carnat de casa afumat de 20 cm;
  • 1 lingura sos soia,
  • 1 ceasca umpluta jumate cu vin jumate cu sos de rosii,
  • 1/2 ardei capia rosu,
  • 2 ciuperci,
  • 3 feliute de kaizer fara soric,
  • sare;
  • piper negru,
  • putin patrunjel verde  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palariuta Galbena:

 Se prepara mamaliga mai vartoasa prin fierberea apei cu sare si adaugarea malaiului in ploaie.Se lasa sa se raceasca intr-un castron cu fund rotunjit.Apoi se rastoarna pe o farfurie si se goleste cu lingura mijlocul de mamaliga.Vom umple golul cu umplutura preparata astfel: Tocam ceapa, usturoiul , ardeiul , ciupercile si kaizerul marunt cubulete.Incingem o tigaie cu putin ulei, punem prima data ciupercile, apoi adaugam si celelalte ingrediente, carnatul de desface pe jumatate si se ideparteaza pielita, calind faramitele de carne tocata dinauntru.Apoi dupa ce s-au calit adaugam si sosul de soia si ceasca de vin cu sos de rosii.Amestecam bine si mai lasam sa se amestece aromele si sa se evapore alcolul din vin.

Apoi umplem golul din mamaliga cu acest amestec si servim sub forma de palariute.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Palariuta Galbena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:59

multumesc Bunica , multumesc Dragos!

adnas54 1

30.03.2010, 21:59

pe moment am crezut ca-i tort... super ideea.

epurasha2bb 1

31.03.2010, 09:09

mersi adnas54!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschiulet de porc