Pak choi cu pui

de dantes in Pui, 22 Dec 2016 | 8716 vizualizari

 

Pak Choi 

Este incredibil de bogat în nutrienți, cu peste 20 de molecule clasificate ca excelente pentru sănătate;
Conține omega 3, zinc, luteină și peste alte 70 de substanțe antioxidante care blochează acțiunea radialilor liberi;                                             Este bogat in vitamina A si C, această salată exotică a fost pusă de către studiile de profil pe lista alimentelor anticancerigene. Conține o substanță care se regăsește și în alte crucifere – adică în varză, broccoli, conopidă, napi, ridichi, topinambur,
Se poate consuma crud, fiert, prajit si chiar pe gratar           
sursa https://zanaeficientei.wordpress.com/2011/02/05/sa-vad-si-sa-nu-cred-pak-choi-la-noi/                                        

 

INGREDIENTE

  • 4 buc Pak Choi
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de arahide
  • 300 g carne pui
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pak choi cu pui:

Pak Choi-ul se spala foarte bine, daca are frunze ingalbenite, acestea se indeparteaza si se taie pe lung, in patru.

Se incinge uleiul intr-un vas, se adauga usturoiul taiat fin si dupa cateva secunde se adauga Pak Choiul si putina apa. Se prajesc pana ce frunzele se inmoaie, dar tulpinele sunt inca crocante, cam 2-3 minute. Se scoate Pak Choi-ul si, in uleiul ramas, se prajeste puiul taiat bucatele si se condimenteaza dupa gust.

TIPS-URI

1

Pak Choi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu piure sau pranzul de duminica II