daca nu v-a convins Miha, va garantez ca sunt delicioase.
Se amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta si se lasa sa stea 10 minute.
Se amesteca faina cu sarea, se pune in mijoc maiaua si apoi se pune apa, putin cate putin si se framanta.
Se acopera si se lasa la dospit, pana isi dubleza volumul.
Pentru umplutura se amesteca untul moale cu usturoiul pisat, verdeata, sare si piper. Dupa ce se omogenizeaza se imparte in trei.
Dupa ce a dospit se pune aluatul pe masa infainata si se imparte in trei. Fiecare parte de intinde in forma dreptunghiulara si se unge cu untul aromat. Se ruleaza cat mai strans.
Cu un cutit ascutit se cresteaza pe toata lungimea. Se unge cu putin unt aromat pe laterala si se ruleaza pe partea unsa.
se procedeaza la fel cu toate trei bucatile.
Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, la caldura.
Se coc la foc mediu, pana se rumenesc.