Paine cu iaurt si cartofi

de daniastefania in Piine, 20 Sep 2015 | 3156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 200 ml iaurt
  • 50 gr piure de cartofi
  • 50 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt si cartofi:

Dizolvam drojdia in apa calduta. Adaugam restul ingredientelor si framantam aluatul 10 minute. Punem aluatul intr-un vas, il acoperim cu un prosop de bucatarie si lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul. Apoi framantam iar aluatul 1 minut si il asezam intr-o tava mare de chec, unsa cu ulei. Lasam sa dospeasca 20 minute. Dam apoi tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C pana se rumeneste frumos. Scoatem din cuptor si stropim painea deasupra cu 1 lingura de apa rece. Lasam sa se raceasca si putem servi. E foarte pufoasa! Pofta tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornbread (Paine cu faina de porumb)