Pâine umplută

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2015 | 9927 vizualizari

 

A văzut fiul meu un clip postat pe pagina de FB a bucatarasului cu asa ceva și m-a rugat să fac și eu! Zis și făcut! O nebunie!

 

INGREDIENTE

  • O pâine neagra de 500 g
  • 100 g unt
  • 5 fire de ceapă verde
  • 1 lg semințe de susan
  • măsline negre fără sâmburi
  • 150 g cașcaval Delaco
  • 150 g salam
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâine umplută:

Se taie pâinea in fasii lăsând in partea de jos cam de un deget netaiata, cu un cuțit foarte bine ascuțit, apoi se taie invers, obtinandu-se cubulete. Se taie cașcavalul in feliuțe subtiri. Salamul se taie felii apoi fiecare felie in jumătate. Ceapa se curăță și se taie rondele. Intr-o cratiță se pune untul și se topește la foc mic. Se adaugă ceapa tăiată si semințele de susan. Se omogenizeaza și se lasă deoparte.

Intr-o tavă se pune painea pe folie de aluminiu. Se aseaza feliile de cascaval și salam in crăpăturile pâinii,  apoi cu ajutorul unei lingurițe se umple peste tot cu amestecul de unt, ceapa și măslinele tăiate feliuțe. Se acoperă cu foaia de aluminiu si se da la cuptor la 180 de grade pentru 15 minute. Se descopera pâinea si se mai lasă la cuptor încă 10 minute sa se rumeneasca si sa se topească cascavalul.

Se servește călduță! Yummy, te lingi pe des' te! 

Poftă bună! 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice pentru umplutura.

2

Se poate adăuga gogoșar roșu pt un plus de culoare.

3

Se poate împăna și cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâine umplută" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive