Paine umpluta

de simona72 in Piine, 8 Feb 2014 | 8933 vizualizari

 

Inspiratie mi-a fost din nou Irina....mi-a facut o pofta nebuna cand am vazut reteta asta... Noi am mancat la micul dejun cu iaurt si ne-a mai ramas si ceva pt pachet...

 

INGREDIENTE

  • pt aluat am folosit jumatatea ramasa de la reteta de Empanadas:http://www.bucataras.ro/retete/empanadas-cu-ciuperci-si-carne-de-pui-56685.html
  • pt umplutura:
  • 200 gr mozzarela(7-8 felii)
  • 7-8 felii de rosii uscate din conserva
  • frunze proaspete de rozmarin
  • piper
  • ulei din conserva de rosii uscate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine umpluta:

Aluatul ramas de la gustoasele empanadas, l-am intins pe masa de lucru unsa cu putin ulei. Am taiat feliile de mozzarela pe jumatate, la fel si feliile de rosii uscate. Am pus peste aluat felii de rosii, peste rosii felii de mozzarela, frunzulite de rormarin. Am facut sul aluatul cu umplutura in mijloc, l-am pus intr-o tava de chec unsa cu putin ulei, am presarat deasupra putin piper si ulei din conserva de rosii. Am uns bine painea cu ulei, am mai lasat painea sa creasca 15 minute si am dat tava la cuptorul incins la 180 grade pt 25 minute. Lasam putin sa se racoreasca painea, apoi portionam si servim. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Batbout - painici marocane (reteta video)