Paine irlandeza

de Anett in Piine, 2 Iul 2017 | 4174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina integrala
  • 6 g bicarbonat de sodiu
  • 470 g chefir
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine irlandeza:

Amestecam bine faina, sarea cu bicarbonatul de sodiu. Adaugam chefirul si cu o lingura, amestecam bine pana se omogenizeaza. Nu trebuie dospit.

Introducem amestecul intr-un vas termorezistent cu capac. Taiem o cruce mare in paina si acoperim cu un capac, apoi introducem in cuptorul bine incins. 

Dupa 35-40 de minute, scoatem capacul si lasam ca painea sa rumeneasca inca 15-20 de minute.

TIPS-URI

1

Se pot adauga ierburi aromate: oregano sau rosii uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine irlandeza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

03.07.2017, 12:09

Interesant!

miki_a 1

03.07.2017, 14:38

O rețetă tare interesantă!

mihaelar63 1

04.12.2018, 15:56

am faina integrala si am sa prepar !!! Multumesc pentru reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pâine margaretă