Paine integrala cu masline si seminte de in

de jolygina in Piine, 6 Mai 2012 | 5062 vizualizari

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

06.05.2012, 01:22

foarte buna painea

alldaycooking 1

06.05.2012, 07:24

foarte bine ti-a iesit!

diaconta 1

06.05.2012, 08:00

ce painica frumoasa

MotanLaOale 1

06.05.2012, 09:07

jolygina 1

06.05.2012, 09:55

multumesc fetelor va pupic

Lau 1

06.05.2012, 10:29

gustoasa

adasev12 1

06.05.2012, 11:03

f buna si eu vreau

Rocsi 1

06.05.2012, 11:05

rup un coltisor ca sigur e tare buna

jolygina 1

06.05.2012, 11:10

te servesc adasev12

jolygina 1

06.05.2012, 11:11

si mai multa rocsi nu-i bai mai facem

iry-gabriela 1

06.05.2012, 17:48

cred ca merga fff bine unsa si cu un pic de unt

Maria68 1

06.05.2012, 18:27

jolygina 1

06.05.2012, 19:02

da iri

mamaieelena 1

06.05.2012, 20:53

super paine ai facut gina mmm a ajuns mirosul de paine calda pana la mineeeeee

Sim0na 1

06.05.2012, 20:56

foarte faina painica!!!

Alinutza80 1

06.05.2012, 21:15

vreau si eu putina painica calda

jolygina 1

06.05.2012, 23:29

ma bucur mamaie elena

jolygina 1

06.05.2012, 23:29

multumesc simo si alinutza va servesc cu mare placere

Toamna07 1

14.05.2012, 23:47

mamaaaa, cum arata !

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:09

Este preferata mea

jolygina 1

17.05.2012, 19:18

atunci te servesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]