Paine integrala cu lapte si seminte

de divainbucatarie in Piine, 7 Mar 2011 | 4390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina alba
  • 200 g faina integrala
  • 310 ml lapte caldut
  • 15 g drojdie proaspata
  • 60 g unt topit
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 linguri seminte floarea soarelui
  • 2 linguri seminte in
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine integrala cu lapte si seminte:

Amestecam cele doua tipuri de faina cu semintele si sarea. Intr-o ceasca punem drojdia cu zaharul si 2 acoperim cu lapte. Lasam maiaua sa dospeasca 10 minute. Intre timp punem restul de lapte si untul topit peste faina si amestecam. Dupa ce adaugam maiaua framantam aluatul inca 2-3 minute si apoi il lasam sa creasca intr-un loc caldut cam 45 de minute.

Dupa ce a crescut aluatul il punem in tava si coacem painea in cuptorul preancalzit la 180°C timp 45-50 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine integrala cu lapte si seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine trandafir