Paine integrala cu fulgi de ovaz si seminte de in

de Pasiune pentru bucatarie in Piine, 11 Noi 2011 | 9709 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

11.11.2011, 18:12

sunt prima servita

MotanLaOale 1

11.11.2011, 19:05

danakarin 1

11.11.2011, 19:08

Bravo, asta da piine

mirela0911 1

11.11.2011, 19:27

ce gustoasa e painea

diaconta 1

11.11.2011, 20:18

parca-ti vine sa musti din poza

mena29 1

11.11.2011, 20:28

Ce pofta-mi faci de paine calda cu unt si cu gem

Rocsi 1

11.11.2011, 20:52

ce-mi mai place painea de casa

gaby_duceag 1

11.11.2011, 23:01

eu nu prea am facut paine .

MIUTA 1

12.11.2011, 00:05

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:27

buna si sanatoasa

Simohy 1

29.02.2012, 17:00

ai scris mai sus ca e nevoie de praf de copt,dupa care ai scris la preparare ca se pune drojdie. pana la urma care se pune?

RuxyRux 1

29.02.2012, 18:04

Eu zic ca se pune drojdie si nu praf de copt ...se specifica in reteta ca se lasa la crescut), aluaturile cu praf de copt nu necesita dospire.

Cristi Roman 1

29.02.2012, 18:08

Imi place (12) .

Simohy 1

29.02.2012, 18:26

Da,atunci sa scrie cata drojdie se pune

RuxyRux 1

29.02.2012, 18:33

Ai dreptate, poate a gresit...e omeneste...numai bine iti doresc

Simohy 1

29.02.2012, 19:03

Da toti gresim ft faina reteta oricum.

Simohy 1

29.02.2012, 19:03

Numai bine si tie

Pasiune pentru bucatarie 1

29.02.2012, 20:23

7 g drojdie. Imi cer scuze ca am gresit, dar daca mai des fac prajituri in care folosesc praf de copt, a intrat in reflex.

Nu pot edita la reteta asa ca trebuie DROJDIE-7g

Simohy 1

29.02.2012, 20:48

Multumesc .Chiar acum o am in cuptor . imi place foarte mult cum arata Succes in tot ce faci

Pasiune pentru bucatarie 1

01.03.2012, 07:42

Simohy sper ca a fost buna! Te pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala