Paine in vas de yena

de Bucataras Medi in Piine, 14 Sep 2010 | 7297 vizualizari

 

O reteta foarte simpla .

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 175 ml apa
  • 20 ml ulei de masline
  • un pachet drojdie uscata
  • seminte de susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine in vas de yena:

Coca pentru paine am framantat-o la masina de paine.Cand programul s-a terminat scoatem coca , o mai framantam noi putin  si o asezam pe capacul unui vas de yena uns cu putin ulei si tapetat cu faina.Facem cateva crestaturi , presaram seminte de susan si  putina faina si lasam la crescut acoperind cu un prosop de bucatarie.Dam apoi la cuptor si lasam pana se coace si rumeneste bine.Scoatem si infasuram painea intr-un prosop pana se raceste.Are un miez si o coaja foarte buna.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine in vas de yena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:43

vai ce zapacite mai santeti ....Gaby este......pup,nadina.............

jolygina 1

09.10.2010, 21:59

foarte buna

Bucataras Medi 1

10.10.2010, 22:04

pup gina.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine simpla cu miere de albine