Intr-un vas de plastic punem faina cernuta si in mijloc facem o adancitura in care punem drojdia,zaharul si sarea.Turnam apa treptat si amestecam cu mana pana se dizolva bine drojdia si lasam un sfert de ora sa creasca drojdia si apoi amestecam cu toata cantitatea de faina framantand bine pana aluatul devine compact si nu se mai lipeste de mana.Se poate lua aluatul si se loveste de masa bine de cateva zeci de ori (40 de ori).Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul si apoi impartim aluatul in 8-10 bucati si se vor framanta din nou pe rand ca pe chifle(cuptorul il incingem la 180 de grade) Fiecare chifla se asaza in forma rotunda in care am pus hartie de copt am lasat sa creasca inca 15 -20 minute dupa care le-am uns inainte de a-l pune la cuptor, cu amestecul;apa,miere si bicarbonat ,cu pensula am uns fiecare chifla si am dat la cuptor pentru 45 de minute.Pofta buna,