,, Bunatati pentru Craciun"
Branza o dam prin razatoare mica,cu mainele umede am format bilute din branza l'ortolan.
Cateii de usutroi i-am dat prin razatoarea mica si am amestecat cu rozmarin rupt bucati.
Painea o crestam cu cutitul pentru paine,cu grija sa nu taiem pana jos.
Taiem painea la distanta de cate 1 deget dintr-o parte in alta,apot taiem oblic tot la aceeasi distanta,altfel obtinem romburi.
Pe masa asezam folie de aluminiu(mai mare decat painea)
Untul il taiem felii subtiri si il bagam intre randurile de paine.Adaugam usturoiul si branza intre crestaturi.
Strangem umplutra in exces si o indefam din nou in crapaturi,invelim painea cu folia si asezam in tava.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 20 min la 170 grade(cascavalul in timpul asta trebuei sa se topeasca.
Daca dorim sa rumenim,desfacem folia cu 5 min inainte.