Paine de stil vechi

de Miha in Piine, 21 Oct 2009 | 4824 vizualizari

 

Această paine este usor inchisa la culoare datorita unei tuse de secara care ii da caracter aparte si o ajuta sa tina mai mult.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 450 g faina alba
  • 50 g faina secara
  • 1 lingurita drojdie uscata
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de stil vechi:

Punem  ingredientele in cuva masinii de paine in  urmatoarea ordine: apa si sare.


Apoi adaugam cele doua tipuri de faina şi drojdia uscata.


Selectam programul potrivit tipului de paine, greutatea painii ai culoarea dorita a cojii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de stil vechi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine de papagal [ cu seminte de mei ]