Paine de secara cu masline

de Miha in Piine, 13 Mar 2012 | 4023 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

13.03.2012, 08:37

arata bine si gustoasa

Bucataras Medi 1

13.03.2012, 08:43

o felie se poate?

Miha 1

13.03.2012, 08:47

Poftiti!

jolygina 1

13.03.2012, 08:50

foarte buna

mena29 1

13.03.2012, 08:53

Miha,cum sti tu sa ne faci pofte de dimineata

Miha 1

13.03.2012, 08:55

MotanLaOale 1

13.03.2012, 08:57

buna buna

dakris 1

13.03.2012, 08:58

buna painica!

Miha 1

13.03.2012, 09:06

aziz 1

13.03.2012, 09:18

aveam eu niste unt prin frigider odata hai ca vin...

diaconta 1

13.03.2012, 09:51

doua felii va rog

lia maria 1

13.03.2012, 10:03

imi place

bucatarimcudiana 1

13.03.2012, 10:08

mai este, vreau si eu.....

Angelina_Elena 1

13.03.2012, 10:10

am vazut reteta pe blogul tau Miha,imi place foarte mult cum arata

La Ancuta 1

13.03.2012, 10:14

vreau si eu, daca mai ai

Miha 1

13.03.2012, 10:43

Nu mai este dragelor... Sa ma duc sa fac?

Rocsi 1

13.03.2012, 10:56

Ar fi bine sa faci ca vreau si eu!!!

DIANA B 1

13.03.2012, 11:18

Noua ne place painea cu masline , dar cea din comertul socialist ... rusine , da ? admit !

mikidaniro 1

13.03.2012, 11:21

DeIicioasa!

Laly 1

13.03.2012, 11:38

Ce bunatate ai facut Miha,opreste o feliuta vin si eu indata

Adinuta 1

13.03.2012, 11:43

oo, ce bunuta

MIUTA 1

13.03.2012, 12:11

Foarte buna

mimmi 1

13.03.2012, 12:59

ce bine arata

Bya Ralu 1

13.03.2012, 14:20

Miha 1

13.03.2012, 14:37

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciabatta cu masline