Da, e minunată pentru că e rețeta mea publicată pe Savori Urbane în 28 aprilie 2017. Ai copiat integral lista de ingrediente (m-am prins de la cele 20 g de sare!) și ai urmat exact toți pașii indicați de mine (inclusiv plierile stretch and fold, punerea tăviței cu apă SUS nu pe fundul cuptorului și temperatura de coacere de 250 C). De ce nu indici sursa de inspirație a rețetei? https://savoriurbane.com/paine-de-casa-reteta-simpla-pas-cu-pas/
SavoriUrbane imi cer scuze daca am deranjat cu ceva in legatura cu aceasta reteta...intr-adevar este inspirata dupa reteta ta. Atunci cand am facut aceasta paine voiam sa fie una gustoasa, cautand si iar cautand pe internet fel si fel de retete pana m-am decis sa o fac dupa reteta ta. Eram foarte bucuroasa ca mi-a iesit gustoasa, respecand toti pasii, si bineinteles ca le-a placut maxim familiei, m-am gandit doar ca aceasta paine o voi face mereu, fara sa imi dau seama sa mai trec si sursa. Dupa cum observi in descriere am scis ce am simtit. Inainte faceam paine des, dar nu asa de gustoasa ca aceasta!
Va apreciez foarte mult pentru toata munca, pentru retetele minunate si imi cer scuze daca am deranjat doar din acest motiv.
Nu e nicio problemă dacă faci rețete după noi dar pune link cu rețeta noastră care te-a inspirat! Pâinea ta arată grozav (ca și a altor milioane de cititori care au respectat rețeta mea). Poți edita rețeta de mai sus ca să inserezi linkul https://savoriurbane.com/paine-de-casa-reteta-simpla-pas-cu-pas/
Multumesc din suflet si pentru reteta si pentru atentie! O sa ii trimit bucatarasului un mesaj ca sa pot modifica reteta, deoarece dupa 3 zile de la publicarea retetei nu mai pot schimba nimic! Succes in toate!
Am urmat reteta dar am framantat la robot si am pus 20 g drojdie uscata (asa scrie pe pachet) data viitoare, voi pune 7 g ca in reteta. A iesit o paine uriasa in forma rotunda de tirt de 28 cm.