Paine de casa cu branza de burduf, ceapa rosie, chimen si susan by Alex Teacher

de AlexTeacher in Piine, 26 Feb 2015 | 6436 vizualizari

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

26.02.2015, 12:34

Sunt prima la apel . Imi place fara retinere tot ce are chimen . Painea este deosebita .Cred ca doar rosii mai trebuie langa ea si poate fi servita ca aperitiv
Gata m-ai inebunit vreau si cu rosii uscate
Si bineinteles nu uitam de dragoste . Totul iese foarte bine cu ea

simona72 1

26.02.2015, 12:40

Imi place tare mult combinatia!Am sa incerc si eu reteta dar framantat aluatul la masina de paine

AlexTeacher 1

26.02.2015, 12:45

Sunt sigur ca va iesi buna. Eu unul trebuie sa marturisesc ca ador sa framant paine (cred ca-ntr-o viata anterioara am fost brutar) .
Sunt de parere ca ii transmiti o anumita energie in momentul in care o framanti.
Iar la masina de paine sincer sa fiu, nu am facut niciodata. Am inteles ca iti trebuie niste cantitati stricte de ingrediente, ca altfel s-ar putea sa nu iasa.

Mitinita 1

26.02.2015, 12:46

ce combinatie faina! Daca acum vreo 2 ani amestecam aluatul de paine cu lingura, acum de abia astept sa framant Chiar o sa-i fac cadoul sorei mele masina de paine, ca sta degeaba De incercat painea asta

simona72 1

26.02.2015, 13:27

Asta cu cantitatile stricte o auzisem si eu si intradevar asa scrie si in carte....daaaar, eu folosesc masina doar la framantat si cantaresc ingredientele, dar nu cu un cantar electronic, iar daca mi se pare ca mai trebuie mai adaug faina sau ulei...

Merisor 1

26.02.2015, 13:27

Super combinatia din painea ta!
Eu inca framant aluatul clasic, fara masina de paine.
Voi incerca si eu reteta ta!

Oana 1

26.02.2015, 13:38

Arata tare bine! Din pacate eu nu sunt prietena deloc cu chimenul, iar cui branza de burduf...asa si asa...dar imi lasa gura apa si tot as manca o felie

Irina 1

26.02.2015, 13:41

Ei, asa pofta de paine mi-ai facut, Alex... Eu obisnuiesc sa fac paine in casa (ce-i drept, eu mixez ingredientele la robot ) , asa ca e musai sa fac si reteta povestita asa frumos de tine. Si astept si urmatoarea reteta, cu mare interes!

Cris2711 1

26.02.2015, 13:43

Merisor 1

26.02.2015, 13:51

Interesanta ideea cu o parte de drojdie pusa peste faina si o parte dizolvata, eu o dizolvam pe toata si asteptam sa se dospeasca intai maiaua, taraneste
Cat despre dospitul aluatului, n-am avut niciodata rabdare sa-l las mai mult de o ora, poate doar daca n-a fost drojdia buna )
Am sa tin cont pe viitor.
Abia astept urmatoarea ta reteta.

diaconta 1

26.02.2015, 16:05

Faina reteta ai adus Alex
Eu nu prea ma pricep la aluaturi,iar paine fac destul de rar,doar mama face o paine cu cartofi minunata,asa cum o facea si bunica.
Am insa o dilema,mama spune ca daca framant painea prea mult,nu ramane pufoasa
Sunt curioasa ce gust are painica asta facuta de tine.
Nici eu nu-i gasesc utilitate masinii pentru paine.

Ela68 1

26.02.2015, 17:09

Iubesc sa fac paine si sa ma joc cu aluatul, eu sper ca intr-o viata viitoare sa fiu brutar . Buna painica ai facut Alex .

MotanLaOale 1

26.02.2015, 19:52

buna buna
Trebuie incercata!

Rocsi 1

26.02.2015, 22:04

Ce bine arata!

Valclaudia 1

27.02.2015, 07:00

ce fain arata! incerc si eu dar in cantitate mai mica pentru inceput.

dantes 1

27.02.2015, 07:15

Foarte buna!

T I M E A 1

27.02.2015, 12:22

asta e in mod special pentru mine )

Bya Ralu 1

27.02.2015, 19:24

super

Bunica 1

28.02.2015, 21:20

Vaiiiiiiiiiii,ce bunătate de pâine! Am trecut-o la favorite

Panacris 1

01.03.2015, 15:31

retete bune 1

01.03.2015, 18:16

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Impletituri sarate