Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Intr-un bol punem faina, sarea, drojdia, semintele de susan si busuiocul. Intre timp apa o punem la incalzit. Din ingredientele de mai sus, impreuna cu apa calda pregatim un aluat pe care-l framantam pret de 5 minute. La final adaugam uleiul in doua etape si framantam. Punem aluatul la dospit pentru jumatate de ora.
Dupa ce a dospit, tranferam aluatul in oala aparatului Multicooker ( pe care o ungem cu putin ulei) si punem la copt. Selectam din Menu programul Bake, temperatura de 180 grade, timp de 50 minute. La final tragem aparatul din priza si lasam painea la racit in aparat cu capacul acestuia ridicat.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola