Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde

de alldaycooking in Piine, 17 Iun 2012 | 3848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 10 gr drojdie uscata
  • Sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 2 linguri ulei de masline
  • 285 ml apa calduta
  • 5-6 rosii deshidratate conservate in ulei
  • 1 fir ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde:

Am amestecat faina cu drojdia uscata, sare si o lingurita de fructoza. Am adaugat cele 2 linguri de ulei si apa calduta. Am framantat coca si am lasat-o la loc cald pana cand si-a dublat volumul.

Dupa ce a crescut am adaugat ceapa verde si rosiile deshidratate tocate marunt impreuna cu 1 lingura din uleiul in are au fost conservate rosiile.

Am asezat aluatul in tava si l-am mai lasat aprox. 15 minute la loc caldut. Am copt painea la 180 grade Celsius pana cand a fost frumos rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu rosii deshidratate si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

17.06.2012, 15:58

foarte buna

Bucataras Medi 1

17.06.2012, 16:07

minunata painica ta!

alldaycooking 1

17.06.2012, 21:27

Ma bucur ca v-a placut painica mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu kaizer