Paine cu ou la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 17434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml lapte
  • 1 ou
  • paine felii
  • sare
  • piper
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou la cuptor:

Oul se bate bine cu furculita,se adauga sare,piper,Vegeta(dupa gust) se mai bate pana la omogenizare.Se adauga laptele si se amesteca bine.

Se unge cu unt o tava antiaderenta.

Feliile de paine se inmoaie cate una in compozitia de ou cu lapte si se aseaza in tava unsa cu unt.Se continua actiunea pana cand este epuizata toata cantitatea de ou cu lapte.Mie mi-a ajuns pt 6 felii,dar nu au fost prea mari.

Se da tava la cuptorul preincalzit.Dupa aprox. 20 min,sau cand sunt rumenite dedesubt(depinde de cuptor)se intorc si se mai lasa vreo 15 min,sau pana cand sunt rumenite dedesubt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Arici Pogonici