Paine cu masline

de jolygina in Piine, 3 Apr 2011 | 3527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 10 g drojdie
  • 1 cana de apa calduta
  • o lingurita sare
  • 6-7 linguri de faina
  • o lingurita de zahar
  • 200 g masline feliate

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu masline:

Punem apa calduta cu sarea ,zaharul si drojdia si amestecam bine pana se topesc ingredientele in apa ,dupa care incepem sa turnam faina in ploaie putin cate putin amestecand incontinuu .

Cand toata faina a fost pusa si a s-a format coca adaugam treptat cate o lingura de ulei si framantam bine pana se incorporeaza bine

Lasam sa creasca coca cam 25-30 min dupa care intindem bine  si asezam maslinele feliate pe toata foaia si rulam ca la cozonac

O punem in forma, o ungem cu un albus de ou,o mai lasam sa creasca  cam 20-25 min si dam la cuptor 35-45 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Bucataras Medi 1

14.04.2011, 10:39

wow......nu am facut niciodata dar am mancat si mi-a placut tare mult.............

adry88 1

05.05.2011, 19:05

foarte buna

jolygina 1

14.05.2011, 08:45

multumesc eduard

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu seminte de floarea soarelui