Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Ce placut miroase la mine in casa a paine calda !
Toate ingredientele se pun intr-un vas incapator(eu am un lighean in care framant) si se amesteca bine cu o lingura din lemn sau cu mana, incat sa fie omogenizate.
Acoperim vasul cu un prosop curat si lasa la dospit la loc caldut ,circa o ora.
Pregatim formele in care coacem painea.
Udam mainile si rupem aluatul,punandu-l in forme.
Lasam la dospit in forme 10-15 minute.
Introducem formele in cuptorul preincalzit la 150 grade.
Painea e coapta cand este rumenita si trece testul cu scobitoarea.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola