Paine cu ceapa si patrunjel

de mimmi in Piine, 7 Mar 2012 | 2844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina alba,
  • 250 g faina integrala,
  • 1 ceapa alba,
  • 1 ceapa rosie,
  • patrunjel uscat,
  • sare,
  • 25 g drojdie proapata,
  • cca 250 ml apa calduta,
  • 1 lingurita chimen,
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 lingura ulei,
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si patrunjel:

Drojdia sfarmata se amesteca cu zaharul, 1 lingura de faina si 100 ml apa calduta. Ceapa o taiem julienne si o calim intr-o lingura de ulei. Cernem faina intr-un bol, in mijloc punem maiaua, pe margine punem ceapa calita, chimenul, putina sare si 1 lingura de patrunjel uscat. Framantam un aluat elastic cu restul de apa,ii dam forma aluatului (eu l-am pus intr-o forma de chec). Ungem o tava cu putin ulei, punem aluatul si il lasam la dospit intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul. Dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi si ceapa