Cu aceasta reteta am cucerit mereu musafirii si familia. V-o recomand si va garantez succesul :)
- Taiem un capac la paine si o scobim. Ideala este painea de casa , cu coaja groasa si tare.
- Cascavalul razuit il amestecam cu carnatul taiat cubulete ff mici , ceapa razuita si usturoiul pisat, patrunjelul tocat fin (doar cateva crengute) si adaugam maioneza cat cuprinde ( sa lege bine ingredientele , pentru a deveni o pasta cremoasa. Adaugam la maioneza si o lingura de smantana. Eu am facut de data asta maioneza in casa ( am pus in blender 1 ou intreg, 1 lingura de mustar, sare, piper alb, 1 cana de ulei si cativa stropi de otet. Mixam cu blenderul cateva secunde pana devine o maioneza groasa)
- Umplem painea scobita si o dam la cuptorul incins pt cca 20 minute. Apoi acoperim cu capacul si mai lasam cca 5 minute.
- Servim cu lingurita asa fierbinte cu paine de casa sau paine prajita unsa cu usturoi.Si nu uitati vinul rosu alaturi.