Paine cu branza

de silvianart in Piine, 13 Ian 2017 | 4020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr. faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 150g branza nesarata
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingura sare
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 1 lingura branza sarata, rasa pt. deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei.

Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C.

Se scoate si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]