Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 13 Ian 2017 | 3318 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine cu branza, paine, branza, retete paine, aluaturi paine, retete Piine
Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei.
Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C.
Se scoate si se lasa la racit.
de Bucataras 6
de _Alina_ 1
de nadina73 3
miki_a 1
Waw! 🍞Felicitări!
silvianart 1
diaconta 1
Imi place painea facuta in casa,dar simpla,fara altceva
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
pe 01.11 la 09:52
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gherca Daniela 5
3048 puncte
MotanLaOale 8
1084 puncte
trifadalia 4
800 puncte
laura_n 7
410 puncte
Rocsi 9
315 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!