Paine alba glazurata in vasul roman

de nadina73 in Piine, 22 Iul 2010 | 6322 vizualizari

COMENTARII (40)

nadina73 1

22.07.2010, 01:16

ela daca tu ai dat friptura eu dau o paine foarte pufoasa si bunae calda inca abia am taiat-o

mena29 1

22.07.2010, 06:40

Nadina,arata super bine dar nu vad furculitele,revin mai tarziu cu ele dar painica ta arata foarte bine

Bucataria_lui_Tavi 1

22.07.2010, 08:49

fur o bucatica, mai ales daca e calda, si las furcile

Julie 1

22.07.2010, 09:48

Am pus furcile! ma pot servi!?

Rocsi 1

22.07.2010, 10:55

Sylvia 1

22.07.2010, 10:55

EXCELENT ARATA NOTA MAXIMA DE LA MINE .

silvi0ara 1

22.07.2010, 11:04

Minunata.

madi_marin 1

22.07.2010, 12:03

cat de bine arata..... pun si eu furculitele, poate ti-a mai ramas si pentru mine un coltisor....

Laly 1

22.07.2010, 13:49

Am ajuns si eu la o feliuta

mena29 1

22.07.2010, 15:06

Am revenit cu furculitele,au aparut

epurasha2bb 1

22.07.2010, 18:24

mama cat e pufoasa ti-a iesit! cand vad bucatile alea taiate imi vine sa fur una de acolo!merita 5 furculite!

Bucataras Medi 1

22.07.2010, 19:35

ca bine mai arata...................

nadina73 1

22.07.2010, 20:27

mena e grozava e gustul bun de paine facut la tara pe buneincearac e super buna

nadina73 1

22.07.2010, 20:28

multumesc tavi coltu care e mai mare decie pt tine

nadina73 1

22.07.2010, 20:28

julia cu toata increderea e grozava

nadina73 1

22.07.2010, 20:28

multumesc rocsi

nadina73 1

22.07.2010, 20:29

multumesc sylvia e grozava incearc-o cu incredere

nadina73 1

22.07.2010, 20:29

multumesc silvioara nu vrei un colt si tu?

nadina73 1

22.07.2010, 20:30

madi cum sa nu iubita cu mare drag

nadina73 1

22.07.2010, 20:31

ok laly deci tu nu vrei colt,sti la noi exista o vorba daca esti nemaritata se zice sa manci coltu paine sa te placa soacra cand te vei marita

nadina73 1

22.07.2010, 20:31

Multumesc mult mena tu esti o draguta ca de fiecare data

nadina73 1

22.07.2010, 20:33

mariana intradevar e super pufioasa ,mai ales dupa ce o scoti din cuptor sa pui un prosop pe ea si sa o lasi 1 ora macar asa apoi sa o tai.....................minunata incearca-o

nadina73 1

22.07.2010, 20:33

multumesc mult medioto nu vrei si tu un colt ?ti-am pastrat si tie

Rocsi 1

22.07.2010, 21:23

ma trimite si mie un colt de paine cand mai faci ca eu nu fac...

nadina73 1

22.07.2010, 22:01

pai fa rocsi ca asa te va placea soacra

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza cheddar si carnaciori