Paine alba glazurata in vasul roman

de nadina73 in Piine, 22 Iul 2010 | 6113 vizualizari

COMENTARII (40)

nadina73 1

22.07.2010, 01:16

ela daca tu ai dat friptura eu dau o paine foarte pufoasa si bunae calda inca abia am taiat-o

mena29 1

22.07.2010, 06:40

Nadina,arata super bine dar nu vad furculitele,revin mai tarziu cu ele dar painica ta arata foarte bine

Bucataria_lui_Tavi 1

22.07.2010, 08:49

fur o bucatica, mai ales daca e calda, si las furcile

Julie 1

22.07.2010, 09:48

Am pus furcile! ma pot servi!?

Rocsi 1

22.07.2010, 10:55

Sylvia 1

22.07.2010, 10:55

EXCELENT ARATA NOTA MAXIMA DE LA MINE .

silvi0ara 1

22.07.2010, 11:04

Minunata.

madi_marin 1

22.07.2010, 12:03

cat de bine arata..... pun si eu furculitele, poate ti-a mai ramas si pentru mine un coltisor....

Laly 1

22.07.2010, 13:49

Am ajuns si eu la o feliuta

mena29 1

22.07.2010, 15:06

Am revenit cu furculitele,au aparut

epurasha2bb 1

22.07.2010, 18:24

mama cat e pufoasa ti-a iesit! cand vad bucatile alea taiate imi vine sa fur una de acolo!merita 5 furculite!

Bucataras Medi 1

22.07.2010, 19:35

ca bine mai arata...................

nadina73 1

22.07.2010, 20:27

mena e grozava e gustul bun de paine facut la tara pe buneincearac e super buna

nadina73 1

22.07.2010, 20:28

multumesc tavi coltu care e mai mare decie pt tine

nadina73 1

22.07.2010, 20:28

julia cu toata increderea e grozava

nadina73 1

22.07.2010, 20:28

multumesc rocsi

nadina73 1

22.07.2010, 20:29

multumesc sylvia e grozava incearc-o cu incredere

nadina73 1

22.07.2010, 20:29

multumesc silvioara nu vrei un colt si tu?

nadina73 1

22.07.2010, 20:30

madi cum sa nu iubita cu mare drag

nadina73 1

22.07.2010, 20:31

ok laly deci tu nu vrei colt,sti la noi exista o vorba daca esti nemaritata se zice sa manci coltu paine sa te placa soacra cand te vei marita

nadina73 1

22.07.2010, 20:31

Multumesc mult mena tu esti o draguta ca de fiecare data

nadina73 1

22.07.2010, 20:33

mariana intradevar e super pufioasa ,mai ales dupa ce o scoti din cuptor sa pui un prosop pe ea si sa o lasi 1 ora macar asa apoi sa o tai.....................minunata incearca-o

nadina73 1

22.07.2010, 20:33

multumesc mult medioto nu vrei si tu un colt ?ti-am pastrat si tie

Rocsi 1

22.07.2010, 21:23

ma trimite si mie un colt de paine cand mai faci ca eu nu fac...

nadina73 1

22.07.2010, 22:01

pai fa rocsi ca asa te va placea soacra

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bake Rolls sau Crostini