Paine

de jolygina in Piine, 1 Mai 2013 | 2703 vizualizari

 

Am o dilema, am facut aceasta paine cu niste seminte ,de fapt samburi de ceva dar nu mai stiu cum se numesc ,am vazut ca se pun si la paste si la mai multe mancaruri ,noi le mancam si asa de deci paine cu nu stiu ce samburi.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa
  • un cub de drojdie
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • samburi
  • faina cam 750g daca mai este nevoie mai adaugati
  • un galbenus de ou pentru uns
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine:

Amestecam apa cu sarea ,zaharul si drojdia apoi incepem sa aduagam faina in ploaie pana obtinem o coca consistenta ,cand am obtinut coca adaugam uleiul si mai framantam cateva minute pana se incorporeaza tot foarte bine .Punem coca la dospit pana isi dubleaza cantitatea, intr-un loc caludros .Cand coca a crescut indeajuns intindem o foaie si punem samburi din loc in loc apoi impaturam foaia si o asezam intr-o forma ,eu am pus-o intr-o forma patrata de ceramica .

O crestam din loc in loc si o ungem cu galbenusul de ou apoi mai punem catIva samburi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine - reteta de baza la masina de paine