Se amesteca sarea cu faina,se face o gropita in mijloc unde amestecam drojdia,zaharul cu 3-4 linguri lapte si lasam 15 min la dospit.Apoi se amesteca compozitia cu restul de lapte ,se framanta bine si se lasa la linistit 45 minute.
Rozmarinul maruntit impreuna cu usturoiul si ceapa taiate marunt se amesteca cu uleiul de masline ,se condimenteaza cu sare si piper.
Cartofii se curata,se taie felii subtiri se spala si se usuca intr-un prosop.
Cuptorul se incalzeste la 200 grade se intinde aluatul direct pe o hartie de copt sau in tava.
Se gaureste cu o furculita din loc in loc,se unge blatul cu jumatate din compozitia de ulei si condimente apoi se pun cartofii,se da la cuptor pentru 20-25 minute .
Inainte cu 10 minute de a fi gata se scoate si se ung cartofii cu restul de ulei si se da la cuptor.
Se pune o ploaie de rozmarin peste si se serveste .