Pahare delicioase

de lilik in Dulciuri, 14 Iun 2011 | 3315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 250-300 gr caise
  • 100 gr zahar
  • 200 gr cirese
  • 100 gr zahar
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • 10 cirese
  • 2 caise
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pahare delicioase:

Decojim caisele,le scoatem samburii si le facem piure.punem piureul de caise cu zaharul pe foc mic pana se ingroasa apoi lasam sa se raceasca.

Ciresele le curatam de samburi si le facem piure,apoi trecem prin sita pt a elimina coaja. Punem piureul de cirese cu zaharul si sucul de lamaie pe foc mic pana se ingroasa,apoi lasam la racit.

Batem frisca bine si o amestecam cu compozitia de caise.

Taiem cele 2 caise cubulete si la cirese le scoatem samburii.

Punem crema de caise intr-un poche si punem in pahare un strat de crema de caise,un strat de piure de cirese,cateva jumatati de cirese,alt strat de crema de caise,un strat de caise taiate cubulete si inca putin piure de cirese.

Dam la rece pana in momentul servirii.

Daca vreti puneti cate un mot de frisca si decorati cu o cireasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pahare delicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

adry88 1

15.06.2011, 16:34

un pahar si pt mn k arata grozav

ionela2682 1

15.06.2011, 17:48

Si ce umplutura au paharele ecelea delicioase!!!!!!

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si cirese