Nu cred ca rezista cineva ingredientelor ciocolata ,frisca,caramel.....ei...eu am folosit paharele de ceai de 125 ml daca doriti in pahare mai mari sau cupe dublati portiile la ingrediente
intr-o craticioara se pune la fiert jumatate din paharul cu lapte cealalta jumatate rece se amesteca cu 2 linguri corn flour(sau amidon alimentar).cind l;aptele incepe sa fiarba adaugam ciocolata cu lapte ,nesaquikul, zaharul si cutia cu smintina pentru frisca.cind ciocolata s-a topit adaugam cealata jumatate de pahar cu lapte si corn flour si mestecam continuu pina incepe sa se ingroase si devine o budinca foarte fina.din cealalta cutie cu smintina facem frisca pentru ornat..daca doriti puteti adauga 50 ml de Irish creme ,sau Pina Colada dupa preferinta.punem budinca in pahare doar pe jumatate cealalta jumatate o vom completa cu frisca ornam cu caramel sau fistic macinat ....sau sirop de ciocolata.