Paella De Paella

de Andreea_Mario in Pui, 26 Sep 2012 | 5780 vizualizari

 

Paella Valenciana este una dintre preferatele mele este o mancare usor de facut si greu de lasat de mancat eu asa zic :) daca mannacii o data atii trebuie mai tot timpull :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pui
  • 1/2 Iepure
  • 1/2 kg de fasole verde
  • 300 gr de fasole boabe albe ,
  • 1 ardei rosu
  • asafran
  • 1 lingurita de boia dulce ,
  • ulei de masline (daca aveti, daca nu e bun si de floare soarelui)
  • rosii
  • un dinte de usturoi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella De Paella:

Se taie carnea in bucatele nici mari, nici mici, ca sa se poata frige bine pe ambele parti. Cu cat carnea este mai fripta, cu atata este mai buna Paella (pilaf). Dupa ce am fript carnea o indepartam si punem ardeiul rosu la calit. La fel procedam si cu ardeiul, il indepartam si punem fasolea verde cu cea boabe. Lasam sa se caleasca si fasolea, apoi amestecam toate cele mentionate mai sus. Punem boia dulce si imediat ce o punem, ne pregatim apa langa noi ca sa nu se arda boiaua. Dupa ce punem apa adaugam circa un varf de lingura de asafran si lasam sa fiarba. Dupa ce a fiert carnea adaugam 1 kg de orez. Depinde in ce il faceti, eu folosesc paellero pentru ca in alta nu prea mi-a iesit buna. Lasam sa scada apa de orez, dar trebuie la inceput sa dam focul mai tare 10 minute. Dupa cele 10 minute la foc incet trebuie sa va jucati cu focul, daca are mult sos dam focul mai tare, daca are putin sos luam niste servetele si acoperim vasul si turnam putina apa, astfel ca el se face in acel abur. Dupa ce e gata se serveste cu lamaie. Hmm...super gustos. 

Va doresc Aprovece, bon apettit, pofta buna  si sa va iasa super buna.                                                                                                                     

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella De Paella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 22:46

wow, cu iepure interesant

Andreea_Mario 1

08.10.2012, 16:29

da asa se face aicii in zona aceasta

florylau 1

08.05.2014, 22:07

scuze dar cate portii de paella ai mancat tu in valencia ,cine ti a dat reteta fetita draga ca daca asta e paella valenciana eu ma fac preoteasa,

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paella