Se curata morcovul de coaja, se spala impreuna cu dovlecel si varza. Se taie apoi julien foarte fin. Se incinge uleiul in wok si se trag legumele la tigaie pana devin al dente. Se adauga sosul de soia la final si se mai lasa un minut pe foc. Se adauga mugurii de soia,eu am avut la borcan,conservati. Se lasa apoi la racit.
Se topeste untul. Se iau 2 foi de placinta si se taie in 9 dreptunghiuri. Se aseaza cate o lingura din compozitia de legume pe fiecare dreptunghi. Se ruleaza fiecare pachetel si se unge cu unt fiecare parte rulata, sa se prinda bine. La fel se procedeaza si cu celelalte 2 foi de placinta.
Se aseaza pachetele intr-o tava, pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Se pot insa praji in ulei incins, dupa preferinta.
Se servesc caldute cu sos de soia si cu sos dulce-picant.