Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.
Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul cam un minut la foc puternic,pana s-a evaporat tot lichidul.
Desfacem foile si taiem patrate aproximativ egale.
Punem cam 2 ligurite de umplutura aproximativ pe mijloc. Se suprapun putin colturile laterale pe diagonala, partea dinspre voi se uneste cu colturile suprapuse si rulam. Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii.,atentie ca se prajesc foarte repede.Apoi le scoatem si se pun pe un prosop de hartie sa eliminam excesul de grasime.
Se servesc alaturi de un sos dulce acrisor.
Sosul:
Se amesteca toate ingredientele,apoi se pune putin la foc pana ce sosul se ingroasa.