Aperitiv oua umplute cu ansoa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2017 | 6449 vizualizari

 

O reteta luata de la Teo's kitchen tare bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oua fierte
  • 1/2 lingurita mustar
  • 5-6 bucati file de ansoa
  • 1 ceapa rosie
  • putina smantana optional
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ansoa:

Ouale fierte se decojesc de coaja si se taie in jumatate.

Galbenusul de la oua se pune intr-un castron, se piseaza cu o furculita, adaugam ceapa tocata marunt, mustarul si bucatiile de ansoa taiate.

Se baga putin blenderul si se paseaza bine, daca este nevoie, se adauga si putina smantana.

Se condimenteaza dupa gust si se umple fiecare bucata de albus cu compozitia rezultata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

27.04.2017, 00:10

Bune!!!!

Bya Ralu 1

27.04.2017, 14:07

VasileSgorcea 1

08.12.2017, 19:42

Excelente ! Am făcut odată anul trecut (cine m-a pus ?) și de atunci sunt solicitat să repet figura mereu. Am glumit, pentru că și eu sunt gurmand și este un mic dejun grozav. Felicitări și mii de mulțumiri !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida si pui