Pachetele de peste cu dovlecel

de mimmi in Peste, 30 Aug 2012 | 2994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic ,
  • 2-3 bucati file de alaska pollock sau orice fel de file de peste,
  • Sare,piper,
  • busuioc uscat,
  • Lamaie,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de peste cu dovlecel:

Spalam bine dovlecelul si cu ajutorul ustensilei de curatat legume,taiem fasii din dovlecel,pe care le saram putin si le lasam deoparte sa se inmoaie. File-ul de peste il condimentam cu sare,piper si busuioc pe ambele parti si il impachetam in fasiile de dovlecel. Punem pachetelele pe gratarul incins si le prajim cca 20 de minute,intorcandu-le din cand in cand. Inainte de servire stropim cu suc de lamaie.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de peste cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

Laly 1

30.08.2012, 21:15

Ce bine arata,cred ca sunt tare gustoase

laura_n 1

30.08.2012, 22:02

o idee super faina

iry-gabriela 1

31.08.2012, 19:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Hamsii