Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionela84 in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2013 | 3302 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: pachetele cu branza, foietaj cu branza, retete Aperitive / Garnituri
Decongelam aluatul, il intindem cu sucitorul si decupam patrate.
Se procedeaza identic cu fiecare patrat de aluat .
Se pun la cuptor foc potrivit pt cca 15-20 min
de RODIMUR 8
de Dulciuri cu Georgiana 4
de Valclaudia 9
de Retete cu Margareta Cismasiu 1
mamaieelena 1
Sylvia 1
bune tare
ionela84 1
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:50
ieri la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
7 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Panacris
RODIMUR
vasimur
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelar63 9
1000 puncte
Andra_Constantinescu 6
Rocsi 9
500 puncte
vasimur 4
251 puncte
Adi 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!