Foietaj cu branza

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 8 Apr 2016 | 4110 vizualizari

 

Simple si rapide, dar delicioase.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat
  • branza grasa de vaca(urda)
  • oua
  • sare
  • zahar
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza:

Pentru umplutura amestecam branza cu ouale, zaharul,vanilia si putina sare.

Taiem bucati  din aluatul decongelat si le asezam in formele de briose, apasand putin aluatul pentru a-l aseza bine in  forma de briose.

Peste aluat punem compozitia de branza si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute pana aluatul se rumeneste si compozitia de branza se coace.

Sunt atat de bune calde.

TIPS-URI

1

Cantitatile ingredientelor difera in functie de cat de multe doriti sa faceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza dulce si stafide