Oua vopsite in coji de ceapa

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 4628 vizualizari

 

De ani buni vopsesc ouale in coji de ceapa , nu pateaza mainile si sunt fara chimicale .

 

INGREDIENTE

  • 30 oua proaspete
  • un castron de 5 litri
  • un ciorap
  • o bucatica slanina
  • coji de la ceapa rosie
  • apa
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite in coji de ceapa:

Se spala ouale .

Punem cojile de oua in castron si le acoperim cu apa , punem 5 linguri de otet pentru a fixa culoarea ,  lasam 20 minute si intre timp aranjam ouale in ciorap .

Pe fiecare ou asezam frunze si il introducem in ciorap si legam strans cu ata  ciorapul  .Punem cojile la foc si  introducem ciorapii cu ouale , dupa ce incepe apa sa fiarba mai lasam 10 minute si pe urma scoatem oule , le desfacem din ciorap si le dam cu slanina pentru luciu .

Asa imi plac cel mai mult si recomand acest mod de vopsire .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Este bine sa vopsim oua de la tara daca avem posibilitatea pentru ca sunt mult mai gustoase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite in coji de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose din drob de pui