Oua umplute, in sos de iaurt

de Ina in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2012 | 9897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • o cutie mica de pate de ficat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • Sos:
  • o canita de maioneza
  • 100 g iaurt
  • 80 g smantana
  • marar tocat marunt
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute, in sos de iaurt:

Fierbem ouale mai tari, apoi le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile, pe care le mixam cu pateul si untul pana obtinem o pasta omogena. Adaugam sare si piper dupa gust.  Cu aceasta pasta umplem jumatatile de albus .  

Pentru sos , amestecam maioneza cu iaurtul, smantana , mararul tocat marunt si putina sare.  

Servim ouale alaturi, sau acoperite in totalitate cu racoritorul sos de maioneza si iaurt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute, in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei si branza