Oua umplute cu somon afumat

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 9965 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte de consistenta tare
  • 100 g crema de branza Philadelphia
  • 20 g unt
  • 1/2 lingurita hrean ras
  • 1 lingura maioneza
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 100 g somon afumat
  • 1/2 lingurita suc de lamaie
  • pentru decor
  • icre rosii si marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu somon afumat:

Curatam ouale fierte si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile si le punem intr-un castron cu restul ingredientelor. Taiem 12 fasii subtiri si mici de somon, restul il punem langa galbenusuri.

Mixam totul pana obtinem o pasta moale si omogena. Umplem jumatatile de oua cu aceasta pasta si decoram cu fasii de somon, icre rosii si marar.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare