Oua umplute cu pate

de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 5608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • 1 lingura margarina
  • 1 lingurita mustar
  • pateu  de ficat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

se fierb ouale in apa cu sare

dupa ce s-au racit se curata si se taie in 2 pe lung

se  amesteca galbenusurile,margarina,mustarul si pateul se omogenizeaza bine,

se umplu ouale cu compozitia si se orneaza dupa preferinta

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]