Oua umplute cu lebar de casa

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2012 | 13075 vizualizari

 

Am incercat la sugestia prietenei mele si am ramas surprins ce gust deosebit au fata de cela cu pateu. Lebarul este primit nu-i facut de mine.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 100g unt
  • 200g lebar de casa
  • maioneza de casa
  • sare
  • piper
  • 2 lingurite de mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu lebar de casa:

Ouale se fierb tari, se pun in apa rece si se curata.

Se taie in doua si galbenusurile se pun intr-un castron.

In primul castron punem lebarul de casa, 100g unt, 2 lingurite de mustar, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Eu le-am pus in robot si a iesit o pasta fina.

Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta generos (cu mot).

Pe fiecare jumatate de ou se pune cu posul maioneza si se orneaza.

Eu le-am ornat simplu cu masline si castraveti si gogosari acri.

Noua ne plac asa simple fara sosuri.

Au iesit foarte bune merita incercate.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu lebar de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete din branza