Oua umplute cu ciupercute

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 6771 vizualizari

 

cum am achizitionat un platou de la decorix.ro ,cel mai super magazin cu ustensile de bucatarie am zis sa ii multumesc onorand cu o reteta noua acest platou foarte frumos si folositor

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • un pateu vegetal  de 200g
  • 100g ciupercute taiate marunt
  • o lingura de maioneza
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciupercute:

Se fierb ouale in apa cu sare ,se curata dupa care le taiem pe orizontal si le scoatem galbenusul

pasam bine galbenusul cu furculita ,il amesecam cu pateul ,maioneza si cipercutele taiate marunt

la sfarsit adaugam sare daca mai este nevoie

umplem jumatatile de oua cu compozitia obtinuta si le asezam pe platou ,ornam cu fasii de rosii cherry fiecare ou in parte

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale din foietaj cu branza si chimen.