Oua umplute

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2011 | 5092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 1 pateu de porc de 100 grame,
  • 2 linguri de smantana,
  • 4 linguri de maioneza,
  • piper
  • sare,
  • marar.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbem oule bine le dam la racit dupa ce au fiert, le punem  in apa rece.

Dupa ce s-au racit le taiem in doua si scoatem galbenusurile, le faramitam cu furculita si le amestecam cu  pateul, maioneza si restul de igrediente.

Facem ca o pasta; cu aceasta pasta umplem albusurile fierte.

Deasupra ornam cu maioneza si ardei murat sau altceva, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pane