Oua scotiene

de LUK in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2011 | 10851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr carne tocata de porc
  • 5 oua
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa mica tocata marunt(pasta)
  • 200gr pesmet
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua scotiene:

        Incepem prin a fierbe 4 oua timp de 15min.Preparam apoi carnea tocata.Procedeul este acelasi ca la chiftele.Amestecam ceapa cu carnea tocata si cu usturoiul pisat sau dat prin razatoarea mica punem o lingura de pesmet si oul batut(adaugati-l treptat si opriti va daca vi se pare ca e prea moale compozitia).Condimentati foarte bine cu sare si piper.

Racim ouale fierte.Le curatam de coaja.Punem intr-o craticioara mica uleiul la incalzit.Vom folosi mult ulei pentru ca trebuie scufundate bine in ulei.Luam rand pe rand ouale si le dam prima data prin pesmet apoi le imbracam in carne tocata."Oul" astfel obtinut il dam iarasi prin pesmet din belsug.Il prajim in uleiul incins pe ambele parti si apoi il scoatem pe un servetel absorbant(sau prosop de bucatarie).

TIPS-URI

1

pentru ca trebuie imbaiate in ulei recomand folosirea unei craticioare mici

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

csillag1993 1

23.02.2011, 18:36

Foarte interesanta reteta...

Arata deosebit de apetisant!

LUK 1

23.02.2011, 20:18

sunt si bune Csillag

adry88 1

11.05.2011, 20:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifle umplute, la cuptor