Oua la cuptor, pe pat de spanac

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 18 Apr 2013 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 6-8 felii cascaval
  • 4 oua
  • 2 cepe albe
  • un morcov mic
  • un fir de ceapa verde
  • o jumatate de ardei gras
  • sare si ardei iute dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua la cuptor, pe pat de spanac:

Spanacul curatat, spalat bine si scurs, se pune la fiert in apa cu sare pentru 10-15 minute (de preferat ca apa sa fie deja fierbinte).

Intre timp, calim ceapa, morcovul si ardeiul, iar apoi adaugam spanacul (scurs de apa), amestecam si lasam sa se prajeasca impreuna cam 10 minute. Punem totul intr-o tava de cuptor (sau de yena, cum am folosit eu), adaugam cascavalul taiat cuburi si facem patru adancituri in care vom sparge ouale. Presaram un praf de sare si un altul de ardei iute si dam la cuptor atat cat este nevoie. (Stiti voi,,, aragazul :) ).

Servim cald, cu multa pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la cuptor, pe pat de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

pe 25.01 la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac crema cu ochi de ou