Oua in cuiburi

de Cocktail_of_Senses in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2014 | 3824 vizualizari

 

V-ati saturat de clasicele oua de mic dejun sau clasica omleta? Aceasta este o reteta numai buna de incercat.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 4 portii aveti nevoie de:
  • - 4 galbenusuri
  • - 4 albusuri
  • - 2 fire ceapa verde
  • - 2 maini parmezan
  • - cateva felii bacon
  • - putina boia
  • - sare de mare
  • - piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in cuiburi:

Bateti albusurile bine de tot, apoi adaugati baconul si ceapa maruntie, parmezanul si boia. Pe o tava acoperita cu hartie de copt montati din amestescul obtinut niste cuiburi, iar mijlocul il lasati neumplut.

Introduceti tava in cuptor (190 grade) pentru 3 minute, apoi o scoateti si adaugati cu grija galbenusurile. Condimentati cu putina sare si piper. Reintroduceti in cuptor pentru aproximativ 5-10 minute, pana cuiburile se rumenesc.

O zi frumoasa va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in cuiburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu maioneza si tarhon