Oua umplute

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 9839 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente oua umplute

  • 6 oua fierte tari
  • 100 gr mascarpone (poti folosi si branza de vaci, dulce)
  • 80 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • cozi de ceapa verde

Sos pentru oua umplute (optional)

  • 50 gr maioneza
  • 50 gr smantana grasa
  • 50 gr iaurt
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

  1. Am pregatit intai sosul mixand un minut toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper si am impartit sosul egal in doua platouase.
  2. Ouale fierte tari le-am decojit si le-am taiat in doua parti egale.
  3. Am scos cu o lingurita galbenusurile, le-am pus intr-un bol si le-am amestecat cu smantana. Am bagat blenderul si am pasat pana la omogenizare
  4. Am adaugat mascarpone, maioneza, codite de ceapa verde, tocate,  si am omogenizat amestecand usor cu o lingura (puteti baga blenderul dar numai cateva secunde, riscati altfel sa taiati amestecul sau sa devina prea moale)
  5. Asezati jumatatile de albusuri fierte in boluri, peste sos.
  6. Cu un posh sau cu o lingurita distribuiti, in mod egal in fiecare, amestecul de galbenusuri.
  7. Lasati la rece pentru cel putin o ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ouă umplute