Oua faramate cu legume

de LadyCrs in Mancaruri de legume, 29 Apr 2013 | 4323 vizualizari

 

Mic-dejun Dukan - faza de croaziera, PL ( ziua de proteine si legume)

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un sfert de ardei capia
  • un sfert de ardei verde
  • 2-3 feliute de sunca de pui sau curcan
  • cateva feliute de castravete
  • piper
  • o picatura de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua faramate cu legume:

Taiem feliute sunca de pui si legumele.

Batem ouale.

Punem la calit intr-o picatura de ulei sunca de pui si legumele ( ideal ar fi sa avem o tigaie buna pentru a nu se lipi...insa daca nu aveti restrictii de ulei puneti cat este necesar).

Le calim 2-3 minute dupa care le amestecam cu ouale batute si condimentam dupa gust.

Le punem in tigaie inapoi, lasam 1 minut , dupa care cu ajutoul unei spatule de lemn intoarcem ouale si incepem sa amestecam.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua faramate cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid